Kontakta Oss

Support & Försäljning

Email

info@bestall24.com

Sociala medier

5 + 11 =

Faq

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning?

Våra normala leveranstider är 1-4 dagar. Observera att beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Hur returnerar jag en vara och hur lång är ångerrätten?

Du har 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. För att returnera en vara, kontakta oss på info@skonhetsateljen.se med dina uppgifter och vilka varor som gäller. Du står för returfrakt och produkterna ska skickas i ursprunglig förpackning.

Vad händer om jag får en skadad eller felaktig produkt?

Om produkten är skadad eller felaktig, kontakta oss omedelbart på info@skonhetsateljen.se med ditt namn, adress, e-post, ordernummer och en beskrivning av felet. Vi åtar oss att åtgärda felet kostnadsfritt enligt gällande konsumentskyddslagstiftning.

Kan jag ändra eller avbryta min beställning efter att jag har lagt den?

Om du upptäcker något fel i din orderbekräftelse, kontakta oss omedelbart på info@skonhetsateljen.se. Beroende på statusen för din beställning kan vi eventuellt ändra eller avbryta den.

Hur hanterar ni mina personuppgifter och är mina uppgifter säkra?

Vi värnar om din integritet och samlar endast in nödvändiga uppgifter för att behandla din beställning. Vi säljer aldrig eller vidarebefordrar dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi skyddar dina personuppgifter.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar betalningar via Paypal, Klarna och Swish. Behöver du betala på något annat sätt? Kontakta oss så ser vi om vi kan lösa det.